Nieuws

Nieuwe website!

Ter ere van ons 15 jarig lustrum werd in 2021 een nieuwe huisstijl gecreëerd. Vanzelfsprekend moest onze website hierop worden aangepast, hier is afgelopen jaar dan ook hard aan gewerkt en nu staat de nieuwe website eindelijk live!

In 2006 is Van der Feltz gestart met 7 advocaten en secretariële ondersteuning aan de Javastraat. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een team van zo’n 21 zeer gespecialiseerde advocaten in het bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht, milieurecht, energierecht en bouw- en vastgoedrecht.

Willem van der Werf: “Nadat ter ere van ons lustrum ons logo en huisstijl een update hebben gekregen én ons kantoor is vergroot, is nu onze website aan de beurt. Die blijft herkenbaar en vertrouwd. Net zoals onze dienstverlening. Doen waar we goed in zijn, met een persoonlijke benadering.

Met ons vernieuwde ‘huis’ aan de Javastraat, een vernieuwde huisstijl én website gaan wij vol energie de toekomst tegemoet!”

"Met ons vernieuwde ‘huis’ aan de Javastraat, een vernieuwde huisstijl én website gaan wij vol energie de toekomst tegemoet!”

- Willem Van der Werf -