Werken bij
Van der Feltz advocaten

Bekijk direct alle vacatures

Al vroeg in je carrière krijg je bij ons de kans om zelfstandig complexe zaken te behandelen en je op hoog niveau te specialiseren.

Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren wordt er ook veel brancheoverstijgend samengewerkt. Al vanaf het begin van de loopbaan betrekken we iedereen bij de dagelijkse praktijk voor een goede opleiding en start in de advocatuur.

Werken bij Van der Feltz betekent ook samenwerken in een prettige en informele sfeer. Wij hebben een divers team waarin iedereen de ruimte heeft om tot haar of zijn recht te komen. En: waar alle ruimte is voor gezelligheid. Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en een wekelijkse bootcamp, om maar wat te noemen.

Een goed voorbeeld van brancheoverstijgend werken is het samen werken in een integraal projectteam om onze cliënten te helpen met de energietransitie, zoals de realisatie van duurzame (gebiedsontwikkelings)projecten. Daarbij adviseren wij over uiteenlopende juridische aspecten, zoals joint venture overeenkomsten, staatssteunrecht, de Wet collectieve warmtevoorziening, aansluitplichten, bodemenergiewetgeving (geothermie, aquatermie) etc. Dit biedt mooie kansen om jouw steentje bij te dragen aan de energietransitie.

Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je ondernemend, onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.