Nieuws

Irene Hofhuis gestart bij ons op kantoor

Vandaag verwelkomen wij een nieuwe collega. Irene Hofhuis is senior advocaat en gespecialiseerd in het vastgoedrecht, met een focus op het huurrecht. We heten Irene van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier op haar nieuwe werkplek.

Irene geeft advies en vertegenwoordigt cliënten binnen alle facetten van het huurrecht. Ze beschikt over uitgebreide ervaring in zaken over gebreken, huurprijsaanpassingen, sloop en renovatie, herstructurering van winkelcentra, beëindiging van huurcontracten en onderhandelingen over nieuwe huurovereenkomsten. Ze staat zowel huurders als verhuurders bij en heeft het vermogen om alle betrokken belangen zorgvuldig in overweging te nemen.

Daarnaast heeft Irene expertise op het gebied van andere aspecten van vastgoedrecht, waaronder koop en verkoop, non-conformiteit, appartementsrechten, zakelijke rechten en het recht met betrekking tot burenkwesties. Na jaren werkzaam te zijn geweest als advocaat in Amsterdam heeft ze nu de stap gemaakt naar ons kantoor in Den Haag.

Over haar overstap werd zij geïnterviewd door het Mr. Magazine Online. Lees hier het interview over onder meer mooie dialogen en het belang van goed luisteren.