Hanneke de Vries

Kantoormanager
Portret

Hanneke is als kantoormanager bij Van der Feltz advocaten verantwoordelijk voor alle niet juridische aangelegenheden binnen het kantoor. Hiermee draagt zij zorg voor de algehele bedrijfsvoering van het kantoor.

Na haar studie is Hanneke werkzaam geweest in het Kurhaus, waar ze Assistant General Manager was. In deze rol was ze verantwoordelijk voor alle ‘back of house’ afdelingen waaronder HR, administratie, revenue management en het booking office. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar Colliers, een internationale vastgoedadviseur, waar ze de eerste twee jaar hotels en ander exploitatie gebonden vastgoed taxeerde en vervolgens de afdeling Hotels versterkte als consultant. Hier adviseerde zij klanten over mogelijke hotel ontwikkelingen, waarderingen (zowel vastgoed als de exploitatie) en aankoop/verkoop transacties. De laatste jaren was ze als Associate Director verantwoordelijk voor de hotel transacties in de Benelux.

Door haar ruime werkervaring binnen het Kurhaus én als hotel-vastgoedspecialist kent ze de behoeftes van collega’s én cliënten. Met haar frisse blik zorgt zij dat de interne processen alsmede de kwaliteit van de organisatie geborgd zijn.